maanantai 13. joulukuuta 2010

Kätkö

Eräässä työhaastattelussa tuli puhetta pakkaamisesta. Siitä sain idean esitellä oman pikku neuroosini.

Kätkö (siistitty versio, kaapista löytyy lisää kuplamuovia ja muuta suojapaperia)
En tiedä mistä vuodesta asti olen säästänyt kaikki postin tuomat kulpamuovikirjekuoret ja lahjoista saadut kivat lahjapaperit sekä paljon kaikkea muuta hyödyllistä. Sellaista, mistä voi sanoa: "Tätä saattaa tarvita joskus." Olenhan minä tietysti hyvään mahdollisuuteen törmätessäni myös ostanut täytettä varastooni.

Lahjakasseja ja erikokoisia kirjekuoria.
Pakkaaminen on ihanaa! Voisin paketoida paketteja ja kirjeitä vaikka kuinka paljon.

Kätkö sijaitsee eteisen yläkaapeissa.

Sellofaanipötkön ja viiden lahjapaperirullan lisäksi kätköstä löytyy ruskea laatikko, joka sisältää lahjapapereiden palasia. Osa ruskean laatikon sisällöstä on löydetty mamman ullakolta.

Lahjapapereita olen käyttänyt myös kaikenlaiseen muuhunkin kuin lahjojen paketoimiseen. Esim. kalenterin päällystämiseen.

Valkoinen laatikko pitää sisällään läjän kirjekuoria, lahjanaruja ja muita koristeita. Lisäksi sieltä näyttäisi löytyvän myös yksi arkki pakettitarroja.

Joululahjojen yhteydessä kätköstäni on kyllä paljon iloa!

Jos jollain muulla bloggaajalla on vastaavanlainen pakkomielle, niin haastan teidät esittelemään pakkausmateriaalivarastonne.

4 kommenttia:

  1. Näyttää _todella_ tutulta. Mullakin on tallessa ties mitä paperinjämiä ja muuta, ei tosin ihan yhtä siististi talletettuna kuin sulla. Toinen asia papereiden lisäksi on kankaat: myös niitä on mulla aikamoiset määrät pienimmistä tilkuista lähtien :D

    VastaaPoista
  2. Samanlainen hamstraus-pakkomielle löytyy myös täältä. Perin äidiltä, joka tykkää paketoimisesta jopa niin paljon, että meni kerran markettiin vapaaehtoiseksi pakkaajaksi...:D Kokoelmaani en kyllä kehtaa edes esitellä, on niin monessa erissä osassa, että huh huh. Sain supersäästeliään tätini kuolinpesästä jumalattoman määrän vanhoja papereita ja nauhoja (jopa 70-luvulta), joten kokoelmani kasvoi liikaa..:D

    VastaaPoista
  3. Ihanan siististi oot kaiken pakannut talteen! Mulla kaikki on sekaisin eri paikoissa ympäri kämppää. :-D Ihan kaikkea en jaksa säästää mutta aina sitä miettii että mitä jos tätä voi vielä käyttää..

    VastaaPoista