perjantai 18. helmikuuta 2011

Let's party!

Tiedättekö nämä punaiset (ja sinisetkin) kertakäyttömukit, jotka esiintyvät usein amerikkalaisissa tv-sarjoissa ja elokuvissa?

Kuva täältä.
Minä olen himoinnut niitä jo vuosikausia ja ystävänpäivänä sain The mukeja 100 kpl mieheltäni lahjaksi! Tietysti punaisia.

En tiedä mistä saamani mukit oli tilattu, mutta itse aiemmin kaavailin niiden tilaamista Amazonista. Hakemalla party cup tai party cup solo saa mukavan läjän näitä mukeja hakutulokseksi.

Poikaystävä kertoi, että nämä mukit ovat Amerikassa tulleet nuorison suosimiksi sen takia, että niistä ei näy läpi, minkälaista juomaa mukissa on.

Näiden mukien ympärille rakentuu myös tulevien tupareiden teema... ainakin ruokapuolen osalta.

12 kommenttia:

  1. Siis kiitos tästä! Mä oon AINA miettinyt että mikä tää amerikkalaisten juttu näitten punaisten kuppien kanssa on! Söpö lahja! :)

    VastaaPoista
  2. Tänään juuri katselin Big Loven 1.kautta ja sielä juuri bileissä juotiin punaisista mukeista :)

    VastaaPoista
  3. Petra Ilona, kiva, että tästä oli sulle iloa! :)

    Tankku, itselleni on ainakin kehittynyt jonkinlainen mukitutka, joka aina bongaa juuri näitä mukeja milloin mistäkin ohjelmasta.

    VastaaPoista
  4. Mie en henkilökohtaisesti oikein ymmärrä kertakäyttökulttuuria. Miun mielestä se on raaka-aineiden väärinkäyttöä. Mutta en halua pahoittaa kenenkään mieltä, tää on miun mielipide vaan. Kiva blogi siulla on :)!

    VastaaPoista
  5. Haa, no ei enää tartte sitten pohtia miksi kupit on jenkeissä aina punaisia :D joskus tuota miettinyt, kun täällä on vain tylsiä valkoisia.. :(

    VastaaPoista
  6. Madam B.C., juu noista punaisista ei näy läpi kyllä yhtään! Mutta eihän meidän iässä kai tartte (toivottavasti) enää edes piilotella mitä juo :'D

    VastaaPoista
  7. Katoppa mitä löytyi
    http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=389564&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10007&compartmentId=10053&categoryId=3134922
    :D Jos sattuu kupit loppumaan!

    VastaaPoista
  8. Marjo, mahtavaa! Nuo on tuollaisia pikkuversioita noista mitä minulla on. Ja noi ei ookaan kyllä vähään aikaan loppumassa meikäläisen kaapeista :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei onko vieläkään tietoa mistä poikaystäväsi on nämä mukit hommannut? :D mun ja mun kavereitten on pitänyt jo pitkään ostaa yhelle meidän kaverille juuri noita amerikan teinileffa mukeja mistä se on puhunut jo varmaan kaks vuotta mut ei olla löydetty niitä mistään paitsi jostain amazonista just mutta ei viittittäis sieltä asti lähteä tilailemaan :(

      Poista
  9. http://redcups.com/about.html
    Tuolta se tilasi ne. Sähkpostitse. Ja palvelu oli kuulemma erinomaista. Vastasivat sieltä heti kaikkiin kysymyksiin ja mukitkin tuli nopeesti perille :) Postikuluineen sata mukia maksoi 27,50£.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, näitä mukeja saa nykyään tilattua myös Suomesta, osoitteesta http://juhlamuki.fi/

      Poista
  10. Noita punaisia kertakäyttömukeja saa Suomesta nykyään jo monesta muustakin paikasta! AYY Shopista olen tilaillut :)

    VastaaPoista