No joopa joo! Ei oo kyllä Brownies-paloja tuo tekele nähnytkään! Eihän tähän muodostunut edes sellaista kuorta. Ensimmäiseksi, ohjeesta tuli taikinaa tosi vähän. Laitoin taikinan 20 x 30 cm vuokaan (Ohjeessa 20 x 25 cm) ja siitähän jäi tosi litteä. Toiseksi, pidin hommaa uunissa 20 minuuttia (Ohjeessa 25-30 min) ja siitä ehti tulla läpikypsä. Kolmanneksi, se maistuu ihan kakkupohjalle ja neljänneksi, ohje ei ollut yhtään looginen. Jos ensimmäiseksi käsketään vaahdottamaan margariini ja sokerit, niin miksi niiden määrät on mainittu vasta aineiden keskivaiheilla epäjärjestyksessä?
Noooo, saattaahan olla, että itse mokasin jotain, jonka seurauksena lopputulos ei ollut tyydyttävä, mutta tällaisia pyrin tekemään seuraavaksi:
Kuva ja resepti täältä: Maku.fi |
EDIT.
Maj vinkkasi mahtavasta linkistä! Fazer ja sitten reseptihaku, nam nam nam!
http://www.fazermakeiset.fi/fi/Suklainenkeittio/Recept/Visa.aspx?pagermin=31&pagermax=37&pagertotal=37&recipeID=4863
VastaaPoistaehdotus: tee tällä reseptillä ! helppo, suklaanmäärää ja laatua voi soveltaa. teen AINA tällä ohjeella, perusvarma onnistuja ja pirun maukasta. :-)
Hei kiitos reseptistä! Täytyy kokeilla :) Maailma on niin täynnä reseptejä, että joskus tulee valittua se väärä...
VastaaPoistahttp://4.bp.blogspot.com/_qgMAvx5p13Q/TIIBMeciq1I/AAAAAAAABQY/DaiKsuHkM4c/s1600/IMG_2711.JPG
VastaaPoistatuossa kuvaa mun tekeleestäni :-) puolitin ainesosat tohon kakkuvuokamalliin !